Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین - فائزه مومنی؛ علی امام در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر معتقد است؛ معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری، اطلاعات حوزه حمل ونقل را در اختیار آن‌ها قرار نمی‌دهد و نمی‌گویند مشکلات چیست، به خبرنگار اقتصاد آنلاین گفت: کسی تاکنون از ما نپرسیده که مشکلات چیست تا بخواهیم گزارش دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرایند به نتیجه رسیدن هرکدام از اهداف ما مثل تحویل 630واگن مترو از چین بسیار طولانی و زمان‌بر بوده و گذر از هفت‌خان رستم است. هر مرحله‌ای را که رد می‌کنیم به یک مشکل یا چالش جدید برمی‌خوریم. 

او درباره به سرانجام رسیدن تحویل 630واگن مترو از طریق فاینانس با کشور چین، اظهار کرد: شهرداری، شورای شهر و مترو در بحث قرارداد با چین هیچ سهمی ندارد و سازمان شهرداری و دهیاری‌ها به عنوان نماینده وزارت کشور آن را منعقد می‌کند. ما بعد از ساخت و ورود به کشور، واگن‌ها را تحویل و مورد استفاده قرار می‌دهیم. تنها کاری که در این زمینه ما می‌توانیم انجام دهیم؛ پیگیری برای به سرانجام رسیدن قرارداد است. 

مدیرعامل متروی تهران درباره آخرین وضعیت پیگیری این فاینانس گفت: ظرفیت فاینانس ایران و چین تکمیل بود، به همین دلیل با دستور معاون اول رییس جمهوری 780میلیون یورو از پروژه‌هایی که در نیمه راه بودند حذف شده و ظرفیت برای مترو باز شد. 

علی امام اضافه کرد: بنا بود بانک مرکزی عاملیت این قرارداد را به بانک صنعت و معدن بسپارد که این بانک به مشکل خورد و توان پذیرش عاملیت را نداشت. به تازگی بانک مرکزی این پیشنهاد را به بانک شهر داده و خبرها حاکی از آن است که بانک شهری طی هفته‌ جاری به طور رسمی عاملیت این قرارداد را می‌پذیرد. 

او با بیان اینکه دولت باید وارد مذاکره با طرف چینی برای ساخت 630واگن مترو شود، گفت: زمانی قرارداد عملیاتی می‌شود که طرف مقابل شرایط قرارداد را پذیرفته و کار ساخت واگن‌ها را در کشورش آغاز کند. این قرارداد هنوز به مرحله عملیاتی نرسیده است. 

اختلاف با سازمان امورمالیاتی برای ترخیص 15درصد مابقی تجهیزات ساخت واگن مترو از گمرک

مدیرعامل متروی تهران همچنین درباره سرانجام ترخیص 15درصد مابقی تجهیزات ساخت واگن مترو از گمرک نیز گفت: 43میلیارد تومان از 64میلیارد تومانی که به عنوان عوارض باید به گمرک پرداخت کنیم ارزش افزوده است. 

او ادامه داد: گمرک در سهم خودش نهایت همکاری را با ما کرد اما ارزش افزوده سهم سازمان امور مالیاتی است که نپذیرفته شهرداری آن را در غالب چک پرداخت کند. تلاش‌هایی در حال انجام است تا شهرداری بتواند با ارائه چک به سازمان امور مالیاتی 15درصد مابقی تجهیزات را نیز ترخیص کند. 

توان ساخت و طراحی واگن مترو در کشور وجود دارد 

علی امام همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا تفاهم‌نامه منعقد شده میان شهرداری و سازمان علمی و فناوری دولت برای ساخت واگن مترو نتیجه‌ای دربر خواهد داشت یا نه تاکید کرد: این تفاهم‌نامه مانند تفاهم‌نامه‌های دیگر نیست و برای عملیاتی شدن روزانه در حال پیگیری است. 

او با بیان اینکه طی این تفاهم‌نامه سهم داخلی‌سازی به 85 درصد می‌رسد ادامه داد: ظرفیت ساخت و طراحی واگن مترو در کشور وجود دارد و بدون بررسی و چارچوب این سهم درنظر گرفته نشده است. 

مدیرعامل متروی تهران تاکید کرد: چون در کشور تجربه طراحی واگن و ساخت آن به طور کامل وجود ندارد باید از مشاوران و مهندسان خارجی کنیم. در این باره هم به طور مداوم جلساتی با حضور نمایندگان مترو، معاونت علمی و فناوری و غیره برگزار می‌شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شورای شهر حمل و نقل ترافیک اقتصاد مشکلات مترو چین شهرداری وزارت کشور ایران و چین معاون اول یورو بانک مرکزی صنعت و معدن دولت گمرک چک علمی و فناوری فناوری اقتصاد بانک مرکزی شهرداری تهران مترو شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۶۱۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها

به گزارش همشهری، این شهر هم‌اکنون از سامانه‌های روسطحی و زیرسطحی بسیاری برخوردار است اما تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله مشخصی دارد. در چنین شرایطی مدیریت شهری برای توسعه زیرساخت‌های ترددی شهر در ۲جبهه تلاش می‌کند. در اتوبوسرانی از یک سو با اتکا به تولید داخل، کار سفارش اتوبوس‌های نو را به مراحل اجرایی رسانده و از سوی دیگر با طرف خارجی قرارداد تامین اتوبوس‌های برقی جدیدی را منعقد کرده که می‌تواند آینده‌ای روشن برای تردد اتوبوسی شهر در پی داشته باشد.

در بخش مترو نیز قرارداد تامین واگن به مراحل اجرایی پیش‌پرداخت نزدیک شده و تعداد واگن نیز افزایش یافته است. به این ترتیب مدیریت شهری ششم وارد میدان شده تا حمل‌ونقل تهران را طی زمان مشخصی کاهش دهد. البته مخالفان داخلی و تحریم‌های خارجی هریک تلاش می‌کنند به‌نحوی مدیریت شهری را از ریل خارج کنند اما تیم شهرداری تهران همچنان در ۴جبهه در حال مقابله با مشکلات است.

کد خبر 848642 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها موتور و موتور سوار اتوبوس - شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه خودرو - تاکسی، اتوبوس و مینی‌بوس حمل و نقل شهری مترو تهران

دیگر خبرها

  • ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها
  • ابهام در قرارداد زاکانی با چینی‌ها | واردات هزاران خودروی برقی با شرکت ساختمانی | تردید بزرگ که آیا اصلا قراردادی منعقد شده یا نه!
  • ابهام در قراردادهای زاکانی با چینی‌ها/ عضو شورای شهر: هنوز تردید داریم که آیا این قراردادها منعقد شده است یا خیر؟
  • انتقاد محسن هاشمی از شهردار تهران؛ فخر فروشی می‌کند
  • انتقاد محسن هاشمی از زاکانی
  • پیگیر رفع مشکل اینترنت در روستاها هستیم
  • مهر تأیید وزارت کشور بر قانونی بودن ورود واگن‌های چینی
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری رفع شود
  • وقتی رافائل نادال وسط مسابقه تنیس خود، پیگیر نتیجه بازی بایرن مونیخ و رئال مادرید می‌شود! / فیلم
  • مذاکرات شهرداری قم با چینی‌ها برای خرید ۳ رام واگن مترو