Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- درویش حداد گفت: شهروندان در هنگام استفاده از دستگاه‌های خودپرداز و خرید حضوری در فروشگاه و خرید از کاسبان سیار کارت بانکی، رمز آن را در اختیار هیچ کسی حتی مالک فروشگاه قرار ندهند. تاریخ انتشار: 09:24 - 24 شهريور 1398 - کد خبر: ۵۴۹۶۱۰

به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، رحمان درویش حداد بازپرس شعبه ویژه رسیدگی به جرائم رایانه‌ای استان قزوین گفت: فراوانی استفاده افراد از کارت‌های بانکی در خرید‌های روزانه باعث شده تا عده‌ای از افراد سودجو با ابداع روش‌های جدید اقدام به بردن اموال مردم کنند که یکی از شایع‌ترین این روش‌ها، برداشت غیرمجاز وجه به وسیله کپی کردن کارت‌های عابر بانک در هنگام استفاده از دستگاه‌های کارت‌خوان به ویژه دستگاه‌های کارت‌خوان سیار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حداد ضمن توضیح کلاهبرداری به روش اسکیمینگ گفت: مجرمان، قطعه‌ای سخت‌افزاری را که اسکیمر نامیده می‌شود بر روی دستگاه‌های خودپرداز و یا هر مکانی که نیاز به کشیدن کارت باشد نصب می‌کنند و یا آن را در قالب قطعه‌ای به اندازه دستگاه کارت خوان نزد خود نگه می‌دارند و متعاقب آن، اقدام به کپی‌برداری از روی اطلاعاتی که به روی کارت‌های عابر بانک افراد است، می‌کنند و در نهایت کارت عابر بانک جدیدی می‌سازند که به این عمل اسکیمینگ می‌گویند.

بازپرس شعبه ویژه رسیدگی به جرائم رایانه‌ای تصریح کرد: شهروندان در هنگام استفاده از دستگاه‌های خودپرداز و خرید حضوری در فروشگاه و  خرید از کاسبان سیار کارت بانکی، رمز آن را در اختیار هیچ کسی حتی مالک فروشگاه قرار ندهند و خودشان عملیات پرداخت وجه را انجام داده و در صورت مشکوک شدن به هر موضوعی بلافاصله رمز خویش را تغییر داده و موضوع را به پلیس فتا اعلام کنند تا چنانچه مالک فروشگاه از جمله کلاهبرداران رایانه‌ای باشد تجهیزات غیر مجاز او جمع آوری و با او برخورد قانونی شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کلاهبرداری رایانه ای دستگاه های کارت خوان دادگستری قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۰۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟

آمنه نادعلی‌زاده، مدیر اداره توسعه و تدوین مقررات نظام‌های پرداخت بانک مرکزی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: از ابتدای رونمایی چک الکترونیکی یعنی آبان سال ۱۴۰۱ تاکنون حدود ۲۵۰ هزار فقره چک دیجیتال صادر شده و حدود ۲۰۰ هزار فقره از این چک‌ها هم نقد شده است.

این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: در حال حاضر ۱۲ بانک از جمله بانک صادرات، تجارت، پارسیان، رفاه، کشاورزی، پاسارگاد، رسالت، ملت، گردشگری، توسعه صادرات، توسعه تعاون و ملی خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند.

پیش از این هم مهران محرمیان معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی گفته بود: در حال حاضر هر بانکی که دسته چک الکترونیکی به مشتری خود می‌دهد و آن مشتری، برگه چک الکترونیکی را صادر می‌کند و به ذی نفع می‌دهد، اگر ذی نفع یا گیرنده چک از طریق ابز‌ارهای الکترونیکی همان بانک اقدام کند، می‌تواند وصول چک را به صورت کاملا غیر حضوری انجام دهد.

چک کاغذی تا سه سال آینده در شبکه بانکی حذف می‌شود

او تاکید کرد: اکنون ۱۲ بانک مجهز به سیستم صدور چک الکترونیکی هستند و به تدریج همه بانک‌ها به این سیستم مجهز می‌شوند و همچنین تمام بانک‌ها در حال حاضر مجهز به سیستم پذیرش چک الکترونیک هستند. بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته چک کاغذی تا سه سال آینده در شبکه بانکی حذف و چک الکترونیکی جایگزین می‌شود.

همچنین این مقام مسئول اظهار کرد: چک‌های الکترونیک فعلا در بانک صادر کننده قابل پذیرش است، اما به تدریج با پیاده سازی کامل فرآیندها، امسال در سایر بانک‌ها نیز چک‌های الکترونیک نقد پذیر خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • سلامی : مالیات باید بر عایدی سرمایه باشد و نه بر تورم/ طرحی به نام حمایت از محرومان، به کام یک درصد مرفه جامعه /هشدار نسبت به تشدید بحران در بازار مسکن
  • هشدار نسبت به کلاهبرداری از مردم در پوشش خرید و فروش عتیقه
  • کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد
  • بین منافع پست بانک ایران و کارکنان بانک مرزی وجود ندارد
  • هشدار سازمان هواشناسی نسبت به افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریای خلیج فارس
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵ درصد رسید + جدول
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات
  • هشدار پلیس فتا نسبت به افزایش فعالیت مجرمان سایبری در تعطیلات
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟