Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا روشناس عقیده دارد با توجه به تفکری که هیات مدیره جدید بانک اقتصاد نوین نسبت به پرداخت نوین دارد آینده بهتری در انتظار این شرکت است.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام پرداخت نوین، محمدرضا روشناس، عضو هیئت مدیره پرداخت نوین گفته است به زودی پرداخت نوین از سه محصول جدید در نهمین رویداد نظام‌های پرداخت رونمایی خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت پرداخت نوین با سهامداری صددرصدی بانک اقتصاد نوین به عنوان یکی از اولین شرکت‌های صنعت پرداخت از سال ۸۴ شروع به فعالیت کرده است. این شرکت اخیراً با تغییرات مدیریتی، آینده‌ای متفاوت را برای خود ترسیم کرده است. محمدرضا روشناس، عضو هیئت مدیره پرداخت نوین در گفت‌وگویی درباره گذشته و آینده این شرکت توضیحاتی ارایه داده است، که در ادامه آن را می‌خوانیم.

محمدرضا روشناس،از سال ۸۲ فعالیت در صنعت بانکداری الکترونیک را آغاز کرده است. مدیر عملیات مکانیزه تجارت الکترونیک پارسیان، مدیر فنی تجارت الکترونیک سرمایه، حضور در شبکه‌های بین‌بانکی شرکت خدمات انفورماتیک و مدیر فناوری اطلاعات در شرکت سرمایه پیشگامان پویا وابسته به بانک ملی و … از جمله عناوین کاری سابق او هستند.

نگاهی به پرداخت نوین

روشناس صحبت‌های خود را با نگاهی به تاریخچه فعالیت شرکت پرداخت نوین آغاز کرد.

او در ابتدا گفت: «بانک اقتصاد نوین؛ به عنوان اولین بانک خصوصی کشور پشتوانه شرکت پرداخت نوین است. این شرکت مدل تجاری کسب‌وکار دستگاه‌های کارت‌خوان را شکل داد و همچنین اولین مدل اخذ کارمزد از بانک‌ها را ارائه کرد.»

او با اشاره به تجربه چندین ساله و دانش و تخصص مدیران و کارکنان پرداخت نوین، بیان کرد: «با توجه به تفکری که هیات مدیره جدید بانک اقتصاد نوین نسبت به پرداخت نوین دارد آینده بهتری در انتظار شرکت است. در واقع باید گفت که حمایت‌ بانک‌ها در نحوه عملکرد PSP‌ها بسیار تأثیرگذار است؛ زیرا هیچ کدام از شرکت‌های پرداخت الکترونیک تاکنون بدون حمایت بانک‌ها نتوانسته‌اند موفق شوند. همچنین پرداخت نوین تجربه‌های بسیاری را برای ورود به بازار کسب کرده و از دانش کافی نیز برای راه‌اندازی محصولات جدید برخورداراست؛ بنابراین در حال حاضر تمامی شرایط (تجربه، قدمت و حمایت بانک) را برای گسترش شبکه بانکداری الکترونیکی داریم.»

محصولات جدید شرکت

عضو هیات مدیره شرکت پرداخت نوین، در رابطه با جدیدترین محصولات و راهکارهای این شرکت، افزود: «باشگاه مشتریان، کارت اعتباری و اپلیکیشن پرداخت محصولات جدیدی هستند که به زودی در نهمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت از آن‌ها رونمایی خواهد شد.»

روشناس درباره کارت‌خوان صنعتی پرداخت نوین نیز اینگونه توضیح داد: «در حال حاضر شرکت پرداخت نوین دستگاه کارت‌خوان صنعتی را ارائه کرده است که سه دستگاه‌ پرینتر، کارت‌خوان بی‌سیم و تبلت شرکت‎های پخش را در یک کارت‌خوان اندرویدی تجمیع می‌کند. همچنین اپلیکیشن پرداخت شرکت پرداخت نوین روی این دستگاه قرار دارد و شرکت‌های استفاده‌کننده نیز می‌توانند نرم‌افزار فروش خود را روی آن نصب کنند.»

راهکاری برای توسعه اپلیکیشن‌های پرداختی

روشناس، در رابطه با برنامه‌هایی که پرداخت نوین در راستای توسعه بازار اپلیکیشن‌های پرداختی خود دارد، اظهار کرد: «پیش از این تمرکز ما بر روی اپلیکیشن هفت‌هشتاد بود. با کم‌رنگ شدن رابطه تجاری ما با این مجموعه قصد داریم اپلیکیشن پرداختی خودمان را گسترش دهیم که به زودی از آن رونمایی خواهیم کرد. البته در حال حاضر نوین‌پی به عنوان اپلیکیشن پرداختی مجموعه ما شناخته می‌شود اما تبلیغات زیادی برای گسترش بازار آن انجام نشده است، زیرا قصد داریم ابتدا سرویس‌های این اپلیکیشن را به مشتریان و شرکت‌های زیرمجموعه بانک اقتصاد نوین ارائه کنیم و به مرور با افزودن خدماتی دیگر و تبلیغات بازار مربوط به آن را توسعه خواهیم داد.»

پرداخت از طریق کیف پول و QR کد

از عضو هیات مدیره پرداخت نوین در رابطه با آینده کارت‌خوان موبایلی و پرداخت از طریق کیوآرکد در کشور سؤال کردیم. او با تأکید بر اینکه پرداخت از طریق QR کد ممکن است روزی فراگیر شود، ادامه داد: «در ایران برای پرداخت کوچک‌ترین مبالغ از کارت استفاده می‌شود که سیستم پردازش تراکنش‌ آن به‌صورت آنلاین است. این روش در دنیا رواج دارد و کشورهای زیادی از این نوع خدمت استفاده می‌کنند که با اجرایی شدن رمز پویا به نظر می‌رسد، این خدمت در ایران نیز با سرعت بیشتری رواج یابد.»

برنامه آتی فناوری اطلاعات

او در رابطه با برنامه آتی فناوری اطلاعات پرداخت نوین، با تأکید بر اینکه هدف اصلی این شرکت به‌روزرسانی نرم‌افزاری و سخت‌افزاری است، اذعان داشت: «قصد داریم فرایند ارائه سرویس‌هایمان را متمرکز و سریع‌تر کنیم. تا دیگر نیازی نباشد مشتری برای دریافت خدمات از چند سامانه استفاده کند، در واقع می‌خواهیم تمامی خدمات را از طریق یک کانال ارائه کنیم؛ بنابراین پیاده‌سازی این برنامه‌ها از طریق نرم‌افزار موبایلی برای شرکت و مشتری بهتر است.»

درخواست پذیرندگی چقدر طول می‌کشد؟

عضو هیات مدیره شرکت پرداخت نوین، در رابطه با چگونگی ثبت درخواست اخذ پذیرندگی اظهار کرد: «متقاضیان می‌توانند تمامی خدماتی که از سوی پرداخت نوین ارائه می‌شود را با مراجعه به سایت پرداخت نوین دریافت کنند. همچنین شعب بانک اقتصاد نوین یکی دیگر از راه‌های دسترسی به خدمات و محصولات این شرکت است. در حال حاضر ارائه دستگاه کارت‌خوان برای پذیرندگان ۷۲ ساعت طول می‌کشد و این زمان برای اخذ درگاه اینترنتی در صورت کامل بودن مدارک و ای‌نماد ۲۴ ساعت است.»

او در پایان از پرداخت نوین به عنوان بازوی دیجیتال بانک اقتصاد نوین یاد کرد و گفت: «جهت گیری وزارت اقتصاد برای تحقق بانکداری دیجیتال، بانک‌ها را موظف کرده که نحوه عملکرد خود در راستای توسعه زیرساخت‌ها و تحول دیجیتال را به این وزارتخانه گزارش کنند. شرکت پرداخت نوین عضوی از کارگروهی است که بانک‌ها به این منظور ایجاد کردند. در واقع این شرکت دروازه‌ای است که استارت‌آپ‌ها و فین‌تک‌ها را به بانک متصل می‌کند و به بانک اقتصاد نوین کمک می‌کند تا تحولات مربوط به دیجیتالی شدن را طی کنند.»

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پرداخت نوین محصولات جدید همايش بانکداری الکترونیک شرکت پرداخت نوین بانک اقتصاد نوین اپلیکیشن پرداخت نظام های پرداخت فناوری اطلاعات پرداخت از طریق عضو هیات مدیره پرداخت نوین پرداخت نوین محصولات جدید حال حاضر قصد داریم کارت خوان بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۹۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است

فرید ولدی کارشناس اقتصادی در رابطه با لزوم سیاست ارزی مناسب کشور در زمان تحریم به خبرنگار قدس گفت: در هر کشوری متناسب با ساختار اقتصادی آن کشور، سیاست ارزی و رژیم ارزی متفاوتی وجود دارد. بین سیاست های ارزی کشورهای مختلف تفاوت های زیادی وجود دارد. عوامل مختلفی بر طراحی سیاست های ارزی کشورها تاثیر می گذارد از جمله حجم و تنوع تجارت خارجی، عمق بازارهای مالی ثبات اقتصاد کلان و احتمال وقوع شوک های خارجی. اکثر اقتصادهای کوچک و بی ثبات به ویژه کشورهای دارای سابقه تورم های بالا، از یک لنگر اسمی ارز برای ثبات پولی و کنترل تورم استفاده می کنند و تابع رژیم های ارزی "میخکوب سخت" هستند یعنی پول ملی خود را به یک ارز خارجی مانند دلار یا به سبدی از ارزهای خارجی میخکوب می کنند. گروه دوم میخکوب متعارف هستند و گروه بعدی میانه، شناور شناور آزاد. رژیم ارزی در ایران با کمی اغماض می توان گفت یک رژیم میانه است.

وی ادامه داد: در یک اقتصاد تورمی مانند ایران، تثبیت نرخ ارز اسمی به مدت طولانی با سیاست تخصیص ارز چندنرخی در اقتصاد بدون توجه به قیمت بازار آزاد منجر به کاهش نرخ ارز حقیقی، کاهش ذخایر ارزی بانک مرکزی، کاهش صادرات، افزایش واردات، افزایش قاچاق و کاهش توان رقابت پذیری اقتصاد ملی و تضعیف رشد اقتصادی می شود. بیش از ۵۵ درصد درآمدهای دولت از محل صدور نفت تامین می شوند که با توجه به نرخ تسعیر ارز از دلار به ریال سیاست ارزی دولت نیز تعیین می شود. بنابراین سیاست های ارزی تاثیر غیر قابل انکاری بر بودجه دولت دارد پس نتیجه می گیریم سیاست های ارزی غلط می تواند تاثیر بر بودجه دولت و شرایط مالی و رفاهی مردم به طور مستقیم داشته باشد.

این کارشناس اقتصادی با اشاره به سیاست مخرب ارز چندنرخی در اقتصاد گفت: آنچه در حال حاضر شاهد آن هستیم تخصیص غلط ارزی بانک مرکزی به واردات کالاهای اساسی است که اول از همه موجب کاهش منابع ریالی بودجه و در نتیجه ناتراز شدن بودجه و کاهش توسعه کشور شده است؛ همچنین تخصیص ارز به واردات، رقیب بخش مولد اقتصاد کشور خواهد شد که با ارز بازار آزاد تولید دارد و در نتیجه تضعیف تولید داخلی را نیز به همراه خواهد داشت؛ ثالثا مسیر غلط حمایت ارزی به جای دخالت در قیمت بازار و در نتیجه محدودیت تجارت خارجی محصولات کشاورزی و افزایش قاچاق، باید بر اعطای کالابرگ در انتهای زنجیره همراه باشد.

وی گفت: متاسفانه سیاست ارزی دولت که به درستی ارز 4200 تومانی را حذف کرد ولی حالا خود درگیر ارز جدید چندنرخی در اقتصاد شده است که به واسطه آن ارز 28500 تومانی توسط بانک مرکزی به برخی عرضه می‌شود ولی قیمت کالاهای اساسی در بازار آزاد با قیمت ارز بازار آزاد خود را مچ کرده است و همچنین امضاهای طلایی نیز برای تخصیص این ارز رانتی به چه کسی و با چه هدف و وارداتی نیز دوباره مطرح می‌شود. در این میان رشد اقتصادی کشور حاصل از رکوردشکنی در فروش نفت و توسعه تجارت انرژی ایران به دلیل تخصیص کامل ارزهای نفتی به دلار 28500 تومانی به صورت کامل هیچ اثرگذاری در زندگی مردم ندارد و همین امر سبب شده است سیاست های ارزی غلط باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی و رکوردشکنی در فروش نفت خام ایران در زندگی مردم شده است

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان برای پرداخت به کادر درمان
  • معمای وام ازدواج ۱۴۰۳ چگونه حل می‌شود؟
  • رونمایی از سامانه جامع بازار کار به زودی
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • وابستگی اقتصاد به بانک‌ها چالش‌آفرین است
  • موزه‌های آنلاین حوزه برندینگ طراحی شد
  • موزه‌های آنلاین طراحی شد
  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی